
«Κάθε μέρα, λίγο πιο κοντά στο όραμά μας»
Η νέα μας υποδομή συνεχίζει να εξελίσσεται. Από το χώμα, στα θεμέλια. Από το σκυρόδεμα, τώρα περνάμε στο μέταλλο.Οι μεταλλικές κολώνες σηκώθηκαν και σχηματίζουν ήδη το περίγραμμα του χώρου που θα στεγάσει την επόμενη μέρα της φάρμας μας. 📍 Δεν είναι απλά ένας σκελετός – είναι ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί να μοιάζει με εργοτάξιο, αλλά […]
Περισσότερα

«Χτίζοντας το αύριο της φάρμας μας»
Στη φάρμα μας, τίποτα δεν είναι τυχαίο.Ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα ζώα μας, η τροφή που τους δίνουμε, οι χώροι που ζουν, όλα έχουν έναν σκοπό: να προσφέρουμε καθαρό, ποιοτικό κρέας, όπως πρέπει να είναι. Για να συνεχίσουμε όμως με τον ίδιο ρυθμό — και ακόμα καλύτερα — πρέπει να εξελισσόμαστε.Γι’ αυτό και ξεκινήσαμε ένα […]
Περισσότερα

«Τα θεμέλια της νέας μας υποδομής»
Κάθε τι μεγάλο ξεκινάει από τα θεμέλια. Έτσι κι εμείς, ξεκινήσαμε να χτίζουμε κάτι που θα αλλάξει τη λειτουργία της φάρμας μας. Νέα υποδομή, νέες δυνατότητες – και μέσα από αυτή τη σειρά, μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε στάδιο. Η φάση των θεμελίων Η αρχή έγινε με την προετοιμασία του εδάφους, το στήσιμο των καλουπιών και […]
Περισσότερα

«Τι είδη κρέατος προσφέρουμε – Και γιατί δεν είναι όλα ίδια»
Στο προηγούμενο άρθρο, σας μιλήσαμε για το πώς διατηρούμε τη φρεσκάδα του κρέατος μέχρι να φτάσει στα χέρια σας.Σήμερα ήρθε η ώρα να σας δείξουμε τι ακριβώς προσφέρουμε — και γιατί κάθε είδος έχει τον δικό του χαρακτήρα. 🐑 Αρνιά – Κατσίκια – Πρόβατα Το κρέας που συνδέεται με την ελληνική παράδοση.Αναπτύσσονται σωστά, με ελεύθερη […]
Περισσότερα

«Από τη φάρμα στο πιάτο – Πώς διατηρούμε τη φρεσκάδα»
Στη φάρμα μας, η δουλειά δεν τελειώνει όταν το ζώο φτάσει στο επιθυμητό βάρος.Ούτε όταν σφάζεται. Η ποιότητα του κρέατος εξαρτάται εξίσου από το πώς το μεταχειριζόμαστε μετά — μέχρι να φτάσει στα χέρια σας. 📦 Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σφαγής, το κρέας ψύχεται σωστά και αποθηκεύεται με προσοχή, ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα και […]
Περισσότερα
- 1
- 2